Wednesday, November 13, 2013

Famous Vlog

Salam

hello, long time not update my blog (almost 1 year).. Dah tamat belajar rupanya aku ni kan, so dgn kerja pun idak, so apa lg menghadap la laptop x pun handphone dgn mencari apa2 benda bahan bacaan, tontonan or etc dlm alam maya nih..

Nak dijadikan cerita aku x tau dah apa benda yg boleh tgok kat laman Youtube tu, then aku pun terbuka la link pasal Vlog dari UK tuh..sekali dah ter 'addicted' la pulak.. yg best nye dia org ni selalu update Vblog everyday because buat yg daily Vlog nye..siap subcript lg tuh tu aku nih...

Ada satu tu Vlog dia x de la wat hari2, tapi sekali dia buat fuhhh gembak babe...Subscribers dia org pun dah hampir 3 million..Vblog ni asalnya sorang, then 2 tahun lps baru abg dia join sekali.. Vlog ni hasil gabungan dua adik beradik kembar..pengasas nye pada asalnya Jack(adik), then baru Finn(abg) join sekali..yg bestnye, dia org ber2 ni sama umur dgn aku, huhu (ada chance nk ngorat nih) ;)
Nak tau lebih lanjut g la terjah ke Vlog dia org kat youtube, ni link nye http://www.youtube.com/channel/UCTqEu1wZDBju2tHkNP1dwzQ

Apa yg buatkan aku suka tgok Vblog dari UK ni sbb dia org suka sgt g travell, hari tu g India, Dubai, Cape Town and byk la lg places yg menarik..

Yang ini daily Vlog nye link:
http://www.youtube.com/channel/UCVrvnobbNGGMsS5n2mJwfOg
http://www.youtube.com/user/benbrown100

Okay,selamat menonton..!! 

No comments:

Post a Comment