Wednesday, November 21, 2012

Kegilaan ku masa kini

Entah kenapa sejak kebelakangan ni aku dok addicted sgt dengan group dari United Kingdom ni. Mereka ni lahir dari sebuah program yang dinamai X-Factor di UK . Asalnya mereka sertai program ni secara individu melalui audition yang dijalankan.  Akhirnya, mereka dibentuk sebagai sebuah kumpulan yang mentornya adalah Simon Cowell (yg pernah jd juri American Idol tu) Semua hal mengenai dia orang aku nak ambik tahu.  Habis video kat youtube pasal dorang aku terjah.. Sampai kan aku boleh lupa untuk masuk dunia hiburan Korea yang jadi kegilaan orang ramai sekarang ni yang pernah suatu ketika dulu aku pun fanatik.. Aku start minat group ni lepas tengok music video dorang yang top tuh...ala yang tajuk 'what makes you beautiful' tu..  

                                                    Ni dia video tu, tedeennng~~

                                   

Disebabkan terlalu meminati group ni aku sanggup berhabis duit dengan membeli cd album dorang 
"UP ALL NIGHT" (original lagi tuu~~)  Dalam group ni aku paling suka ahli nya yang bernama Liam Payne tu.. Mereka ni semua sebaya je dengan umur aku..haha.. 

Let me introduce the members in this group.  Louis Tomlinson,21, Zayn Malik,19, Niall Horan,19, Liam Payne,19, and the youngest one's is Harry Styles,18.  

Hope korang enjoy la ye dengan video ni..~~~ :) 

Ini la dia "One Direction"